2019 Reception i Ellinge forsamlingshus - Ellinge Billedeserier Øvrige

Ellinge
"Et smørhul på Fyn"
ELLINGE Vejr
Gå til indhold

2019 Reception i Ellinge forsamlingshus

Øvrige
2019 - Fuldt hus - og lækker mad
Af Verner Eg

Torsdag den 15. august 2019 var der reception i Ellinge Forsamlingshus.

Vi fik mulighed for at sige goddag til den nye vært, som hedder Trine Spanding.
Trine overtog pladsen som vært for Ellinge Forsamlingshus, efter Rasmus Kirk, der havde været vært siden 1. august 2013.
Trine og hendes mand Per, og deres to børn bor i Skellerup.
Der er mange af os som længe har kendt Trine, blandt andet for hendes deltagelse både på og af scenen i Skellerup Forsamlingshus.
I sin tale til gæsterne ved receptionen sagde Trine også, at hun glæder til at blive en del af det lokale liv i Ellinge, og hun talte om både Fællesspisning og andre festlige sammenkomster, hvor hun kunne tænke sig at sætte sit eget præg, med ting fra hendes køkken.
Og det der var sat frem på buffet'en lovede godt. Det var lækre sager, som var gode både for smagsløgene og for øjnene.
 
Jeg prøvede det hele, og det var ene gode ting, både lidt stærkt, lidt røget, lidt fersk og lidt sødt med mere, og det hele pænt og dekorativt. Rigtigt indbydende, og jeg glæder mig til næste gang, vi skal spise i Ellinge Forsamlingshus.
 Og vi fik mulighed for at kigge på det ny-renoverede hus, der er blevet noget så flot.
Erik Søgaard, som er formand for Ellinge Forsamlingshus fortalte, at den netop overståede renovering blev noget mere omfattende, end oprindeligt planlagt.
Huset er fra 1901, og har siden gennemgået flere ændringer. Da håndværkerne begyndte denne gang, viste det sig, at det blev nødvendigt at udvide projektet flere gange, fordi flere ting var i en dårligere forfatning, end forventet.
I alt kom renoveringen til at koste godt en halv million kroner.
Erik sagde tak til Nyborg Kommune, som har deltaget med økonomisk støtte, ligesom der var tak til håndværkerne for pænt arbejde, og til bestyrelsen, som desuden har lagt mange timers arbejde i projektet.
  
Efter min private optælling kom mere end 100 gæster igennem hoveddøren til Ellinge Forsamlingshus i går, og jeg hørte mange glade og positive kommentarer både om husets udseende, og mødet med vores nye vært Trine, hendes mad, og hendes mand Per.

Det var en dejlig eftermiddag, og jeg vil sige tak til de to bestyrelser, og ikke mindst til Trine for det herlige arrangement, som lover godt for forsamlingshusets fremtid.
 
Og tillykke med det ”nye ” hus, og Velkommen til den nye vært.

Verner Eg
 
16. august 2019

 

+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
Tilbage til indhold